Bedo Heren 2 en 3 houden ongeslagen status

NULL

Beek en Donk - Bedo Heren 2 trad zondagochtend aan tegen het derde herenteam van White Demons uit Berkel-Enschot. Bedo was voor aanvang van deze wedstrijd nog ongeslagen en de heren waren vastbesloten dit zo te houden. De ploeg stond voor een uitdaging, gezien hun tegenstander ze op de hielen volgde met slechts één verloren wedstrijd.

Bij aanvang bleek dat White Demons een ervaren team had opgesteld. De wedstrijd begon ietwat rommelig aan de kant van Bedo en de tegenpartij maakte hier dankbaar gebruik van. Mede hierdoor liep de score in het begin gelijk op, maar na de beginfase stond er toch een lichte voorsprong voor Bedo op de teller: 5-3. In het restant van de eerste helft werd deze voorsprong vastgehouden en zelfs licht uitgebreid: ruststand 12-9.

De tweede helft begon sterk voor Bedo, dat binnen enkele minuten de voorsprong uit wist te breiden naar 16-10. Daarna werd White Demons weer de kans gegeven zich te herpakken, waarop zij terugkwamen tot 19-18. De slotfase van de wedstrijd bleef spannend, de score bleef gelijk op gaan, maar Bedo zou de opgebouwde voorsprong niet meer afgeven: eindstand 27-23.

Bedo Heren 3
Heren 3 kreeg R.A.C. uit Rijen op bezoek. R.A.C. staat relatief laag in het klassement en hoewel gewaarschuwd werd dat ze dit ‘niet even konden gaan doen’ begon de wedstrijd heel stroef. Bedo mistte veel open doelkansen. De enkele keren dat er gescoord werd, werd in de verdediging te makkelijk een doelpunt weggegeven. Beide teams kwamen niet veel aan scoren toe. Met het slotsignaal van de eerste helft viel de ongelukkige gelijkmaker van R.A.C. nog in het net van Bedo: 8-8.

In de tweede helft zette Bedo meer druk, wat snel resulteerde in een comfortabele voorsprong die niet meer werd weggegeven. Waar de ballen er in de eerste helft meestal net niet invielen, zaten ze nu wel. Verdedigend werd minder prijsgegeven. Halverwege verslapte het spel van Bedo-kant weer, maar het geslagen gat was inmiddels te groot. De zege kwam niet meer in gevaar: 22-19. Het was geen mooie overwinning, maar ook zulke wedstrijden moeten worden gewonnen.

Bedo Heren 1
Heren 1 kreeg een domper te verwerken. Na knappe zeges tegen PSV en Saturnus stond zaterdag geen team tegen middenmoter Taxandria. Bedo stond geen enkel moment van de wedstrijd op voorsprong en de Oisterwijkse gasten namen de punten verdiend mee. De heren willen zich de volgende wedstrijd revancheren en laten zien dat dit team om kan gaan met terugslagen.

Dames 1 wist een knap gelijkspel tegen koploper Taxandria te behalen.