Harmonie De Goede Hoop houdt wijnactie

NULL

Harmonie De Goede Hoop houdt wijnactie



Aarle-Rixtel - Harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel houdt zaterdag 29 november, voor de 3e maal in successie, een wijnactie. Vanaf 13.00 uur kan er bij de inwoners in Aarle-Rixtel aangebeld worden door de leden van de harmonie. De wijnen worden aangeboden €6,00 per fles. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met Jelle de Jongh van De Couwenbergh.


Er worden drie soorten wijn verkocht: De fluweelzachte rode wijn Villa d’Oc rouge 2013 met een mooie textuur en een zachte afdronk. De witte wijn Villa d’Oc blanc 2013, een heerlijke droge wijn met aroma’s van rijp wit fruit, bloemen en citrusvruchten. Heerlijk bij schaaldieren, oesters, zeevruchten en viscarpaccio. De zoete witte wijn is de Mainzer Domherr Kabinett 2011 uit Duitsland-Rheinhessen. De geur is zeer fruitig, bloemig en aangenaam. De smaak is verfrissend met een fruitige afdronk. Overigens zijn dit de huiswijnen van De Couwenbergh in Aarle-Rixtel, dus succes verzekerd.

De wijnen zijn gemakkelijk te drinken en zijn ook leuk om cadeau te geven. U heeft dus ook een mooi cadeau om weg te geven , indien u zelf niet zo’n wijndrinker bent. Met het kopen van de wijn steunt u de harmonie, een vereniging waarbij de leden het gehele jaar voor u klaarstaan. Volgend jaar komen zij weer bij u langs met opnieuw heerlijke wijnen.