Afbeelding

Prijzenloterij op het Heuvelplein

NULL

Prijzenloterij op het Heuvelplein


Beek en Donk – De leden van Winkeliersvereniging Beekvlied houden de komende periode een heuse prijzenloterij. In De MooiLaarbeekKrant vind je zowel deze week als over twee weken een bon, die bij de zeventien deelnemende winkeliers van het Heuvelplein ingeleverd kan worden. Elke winkel verloot per keer twee waardebonnen ter waarde van €25,00.


Bonnen
De eerste bon staat volgende week, donderdag 27 november, in de krant. Tot maandag 8 december 10.00 uur kan de bon overal ingeleverd worden. Op die dag houdt het bestuur een trekking. Secretaris Mieke van den Bergh vertelt: “Per keer hebben we 34 prijzen. Elke prijs bestaat uit een waardebon van €25,00. Het maakt niet uit in welke winkel je de krantenbon inlevert. Deze belanden bij de trekking op één stapel. De kans is dus groot, dat als je een prijs wint, deze van een andere winkel is dan waar dat jij hem had ingeleverd.”

Uitreiking
De eerste uitreiking vindt plaats op maandag 8 december om 16.00 uur bij Lucky Pictures, aan de Nieuwstraat 1. De winnaars worden overdag door het bestuur van Beekvlied gebeld. Op donderdag 11 december staan alle prijswinnaars vermeld in de krant. Wie wel iets heeft gewonnen, maar op maandag 8 december niet in de gelegenheid is om de prijs op te halen, kan dit dan als nog doen.

Tweede actie
Op donderdag 11 december is weer een nieuwe bon in de krant te vinden. Mieke: “We houden deze actie twee keer. In totaal zijn er dus 68 prijzen te verdelen, enorm veel. Op deze manier willen we het Heuvelplein, met de deelnemende winkeliers van Beekvlied, profileren. De prijzen zijn ontzettend leuk, vooral in deze feestmaand.”

Deelnemende winkeliers:
Annet Mode, Bakkerij Vogels, Kapsalon Goya, Drogist/Parfumerie Jo Ceelen, Emté Supermarkten, Ingrid Lingerie-Beenmode, Supermarkt Jan Linders, Lederwaren/ruitersport Annie van Lankveld, Mandenman meubelen, Optiek Schippers, Rijwielhandel v.d. Berg, Shoes4You, Sportshop Laarbeek, Superslagerij Brouwers, Lucky Pictures, De MooiLaarbeekKrant en de Rabobank.