Afbeelding

Jarige Anneke Kanters wordt verrast door ruim 50 levende Sarah's

NULL

Jarige Anneke Kanters wordt verrast door ruim 50 levende Sarah's


Mariahout - 49 levende Sarah’s, je zal ze maar op de stoep hebben staan. Het gebeurde donderdag 27 november op de Rooijseweg in Mariahout. Anneke Kanters blies op deze dag precies 50 kaarsjes uit. Corina van Rosmalen had bedacht dat het wel grappig zou zijn om Anneke te verrassen met héél veel levende Sarah's.

Zonder dat Anneke ook maar van iets afwist, waren 49 vrouwen en mannen uit de kennissenkring van Anneke bereid om zich om te toveren tot een heuse Sarah. De groep verzamelde donderdagavond om 19.00 uur aan de rand van de bossen, om stilletjes met zijn allen te vertrekken naar de Rooijseweg 6.

Anneke vond het al vreemd dat ze die dag nog geen Sarah had gezien. Ze verwachtte er eigenlijk al een paar bij het opstaan, maar dat gebeurde niet … Misschien kwamen ze dan in de middag, dacht de enige echte Sarah, maar ook dat was niet het geval. Anneke had de hoop al opgegeven toen er na het avondeten op het raam werd geklopt. Ze zag drie Sarah’s voor de deur en eentje kwam achter het huis om haar naar buiten te halen.

Yes! Er zijn 4 Sarah’s voor mij, dacht Anneke. Maar toen ze buiten kwam, stond heel de oprit en tuin vol met Sarah’s. Er was zelfs een radioverslaggever van Omroep Brabant om te kijken naar deze bijzondere bijeenkomst, want dat was het. 49 levende Sarah’s, allemaal verborgen achter een masker en geen van allen wilde iets zeggen. Want stel je voor dat ze zichzelf verraden, dan was de pret voor niks.

Anneke heeft een jaar de tijd om te achterhalen wie deze 49 mysterieuze Sarah’s waren … Eén ding is zeker, deze jarige job is nog steeds aan het nagenieten. Ze wil de Sarah’s dan ook graag bedanken en volgend jaar zijn ze allemaal weer welkom, maar dan wel met een kopje koffie.