Rundje Bloasmuziek van blaaskapel de Zwarte-Fanfare

Muziek

Rundje Bloasmuziek van blaaskapel de Zwarte-Fanfare


Aarle-Rixtel - Ook in 2015 wordt weer het jaarlijkse Rundje Bloasmuziek van blaaskapel de Zwarte-Fanfare gehouden. Ditmaal op zondag 15 maart in zaal Van Bracht aan de Kerkstraat 9, hier waren ze vorig jaar voor het eerst te gast tijdens het Rundje Bloasmuziek. Het is reeds de 34e editie van hun jaarlijkse evenement.


Dit jaar zijn De Bergenecho’s uit Wanroy hun gasten, sinds enige tijd is Mart Kusters ook de muzikaal leider van De Bergenecho’s, ook Tiny en Michel Selten en Jorg van den Boogaard zijn lid van beide kapellen. De middag begint om 13.30 uur en de zaal is open vanaf 13.00 uur. Meer informatie op www.zwarte-fanfare.nl. Op zaterdagavond 10 oktober brengt de Zwarte Fanfare een tegenbezoek aan Wanroy, deze avond treden ook beide kapellen weer op, echter dan dus in het Wapen van Wanroy in Wanroy.

Zet het volgende vast in uw kalender: in 2016 bestaat de Zwarte Fanfare 40 jaar, dat wordt gevierd in het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 maart 2016 in Sporthal De Dreef in Aarle-Rixtel. Let wel, dit is niet het halfvastenweekend maar één week erna. Op de zaterdagavond treedt het Tsjechische orkest ‘Vlado Kumpan und Seine Freunden’ op met in het voorprogramma de jubilerende Zwarte Fanfare, op zondag 13 maart 2016 treden diverse kapellen op en wordt er een receptie aangeboden.