Bedovo Beachvolleybaltoernooi

NULL

Bedovo Beachvolleybaltoernooi


Beek en Donk - Na maanden voorbereiding is het aankomend weekend eindelijk zo ver, het jaarlijkse Bedovo Beachvolleybaltoernooi. Tijdens het toernooi op het Heuvelplein in Beek en Donk strijden ruim 38 teams voor de winst.


Op zaterdag strijden vanaf 13.00 uur de Nevobo spelers en enkele mixteams in verschillende categorieën tegen elkaar. De mannen onderscheiden zich van de jongens door met powerplay de mooiste punten te maken. De mixteams proberen om de langste rally’s te winnen en de jeugd staan voor het eerst met hun voeten in het zand om alvast kennis te maken met het beachvolleybal.

Op zaterdagavond is er een spectaculaire carribean party in samenwerking met café Thuis. Zand aan de voetjes, lekkere cocktails en zomerse klanken zorgen voor het echte carribean gevoel. Dus, heb je zin in een feestje in zomerse sferen, kom dan naar café Thuis.

Zondag staan de eerste recreatie beachvolleybalteams om 10.00 uur op het veld. Ook zij tonen aan het Laarbeekse publiek wat zij in hun mars hebben. Neem je niet deel aan het Bedovo Beachvolleybaltoernooi? Dan ben je van harte welkom om de sfeer te komen proeven en de teams aan te komen moedigen. Ook is er de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen op het terras. Bedovo ziet jullie graag op 27 en/of 28 juni op het Heuvelplein.