Afbeelding

WiSH Outdoor treft voorzorgsmaatregelen in verband met verwachte hitte

NULL

WiSH Outdoor treft voorzorgsmaatregelen in verband met verwachte hitte


Beek en Donk - Over slechts een paar dagen gaat de 9e editie van WiSH Outdoor van start. Met ruim 200 artiesten verdeeld over vele prachtige podia, een tropische weersverwachting en een (bijna) volledig uitverkocht festival belooft het weer een fantastisch zomerweekend te worden. De organisatie maakte gisteren bekend extra maatregelen getroffen te hebben in verband met de voorspelde hitte.

 

Weer

Bezoekers kunnen zichzelf dit jaar voorzien van gratis kraanwater via de speciale watertappunten die verspreid over het terrein zullen worden geplaatst. Tevens zullen er een aantal ‘cooling zones’ worden ingericht op het festivalterrein, waar speciale sproeiers aanwezig zijn zodat festivalgangers op tijd de verkoeling op kunnen zoeken. Er zijn shelters geregeld voor extra schaduwplekken en ook worden de verschillende tenten voorzien van speciale airco’s om de temperatuur aangenaam te houden.

 

Tweede Mainstage open op zondag

Voor het eerst in zes jaar zal de tweede mainstage (Dedicated Stage) van het festival ook op zondag geopend zijn. In verband met de verwachte warmte, heeft de organisatie besloten om het programma van de Delicious Dutch tent te verplaatsen naar het imposante buitenpodium. Met namen als the Partysquad, Mental Theo, The Prophet en Dyna, belooft ook de Dedicated Stage een prachtig programma!    

 

Zonnebrandcrème

Naast alle facilitaire maatregelen, heeft de organisatie ook haar entreebeleid aangepast. Zo is het verbod op zonnebrandcrème opgeheven en is het bezoekers toegestaan om kleine tubes en sprays mee te nemen naar het festivalterrein. In verband met veiligheidsmaatregelen is een maximum van 100 ml toegestaan. Daarnaast zal er ook zonnebrandcrème verkrijgbaar zijn op het festivalterrein en verzorgt het KWF zelfs een complete insmeerbalie, waar bezoekers gratis worden voorzien van een beschermende laag.

 

Kaartverkoop

Inmiddels zijn alle dagtickets van de zaterdag uitverkocht. Ook wordt er verwacht dat de weekend- en zondagtickets voordat het festival aanvangt zullen uitverkopen. Wees er dus zeer snel bij, want op is op!

 

Line-up

Kensington, Typhoon & Band, Showtek, NERVO, Coone, Noisecontrollers, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en D-Block & S-Te-Fan zijn slechts een paar van de grote namen die gedurende het festivalweekend hun opwachting zullen maken. Voor een volledig overzicht van alle artiesten, kun je kijken op www.wishoutdoor.com.