Afbeelding

De Tennisnacht bij TV

NULL

De Tennisnacht bij TV ‘t Slotje


Beek en Donk - Voor de jeugd op tennisvereniging ’t Slotje werd afgelopen weekend 'de Tennisnacht' georganiseerd. Hierbij werden allerlei leuke activiteiten georganiseerd, en mochten ze een nachtje blijven slapen op het clubhuis. De activiteiten bestonden onder andere uit tennisspelen, trampolinebal en rond de tafel (tafeltennis). Ook kon er vanwege het mooie weer een te gek waterballonspel gedaan worden wat leek op tennis maar waarbij de ballon niet kapot mocht gaan.

Natuurlijk werd er voor de kinderen goed gezorgd en aten ze na deze sportieve activiteiten met zijn allen een lekker frietje. Daarna kregen de bofkonten ook nog eens een ijsje van Jeroen Alting von Geusau die zijn bardienstbijdrage aan de jeugd had gesponsord.
Rond middernacht mochten de kinderen in het donker tegen elkaar lasergamen. Dit was natuurlijk al super spannend in het donker, maar het blacklight en de rookmachine gesponsord door Straatman Amusement zorgde voor nog meer sensatie. Je zou misschien zeggen dat de kinderen uitgeput zouden zijn na zo'n energieke dag, maar niets bleek minder waar. Nog tot in de late uurtjes werd er flink gekeet door de jeugd van de Tennisvereniging. 's Morgens ging de wekker al om 9 uur dus het was een kort nachtje. Na het ontbijt moest er namelijk al snel opgeruimd worden, want de volgende activiteit (junior-senior toernooi) stond alweer voor de deur. De organisatoren Maaike van Erp, Karolien de Bont en Bowen Straatman kunnen spreken van een zeer geslaagde activiteit. Zij bedanken Paul van Schijndel, Maykel van de Broek en Hans van Gend want zonder hun hulp hadden zij de Tennisnacht nooit tot zo'n groot succes kunnen maken.

Foto: TV 't Slotje Tennisnacht