Laarbeekse handboogschutters naar Hongarije

Sportnieuws

Laarbeekse handboogschutters naar Hongarije


Laarbeek - Tijdens deze laatste week van de zomervakantie speelt zich in Gödöllö (Hongarije) de World Bowhunting Championships (WBHC) af. Aan dit evenement nemen honderden handboogschutters vanuit de hele wereld deel.


Tijdens dit wereldkampioenschap worden er in 10 verschillende klassen gestreden om de felbegeerde wereldtitel. Uit Laarbeek zijn Arthur Verschuren, Dennis van de Sande en Mark Kanters afgereisd naar Hongarije om deel te nemen aan het Wereldkampioenschap.

Mark Kanters heeft dit kampioenschap mede te danken aan de volgende sponsoren die hem de reis mogelijk maakten: Aannemersbedrijf Kanters, Archerycentre.com, Annies Tasjes, Bart Swaanen, Boomkwekerij Frank Beniers, Drogisterij Jo Ceelen, Eeterij Uniek, Grondverzetbedrijf Gebr. Kanters, Het Brabants Jachthuis, Machinaal timmerbedrijf van der Sangen b.v., Mariosupersize.nl, Martens Tuinmeubelen en Slagerij Brouwers.

Het Wereldkampioenschap is van 24 tot en met 30 augustus. De scores van de Laarbeekse schutters zijn live te volgen via www.wbhc2015.org.