Barbershopkwartet viert jubileum in Mariahout

NULL

Barbershopkwartet viert jubileum in Mariahout


Mariahout - Barbershopkwartet Gentlemen’s Agreement bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit te vieren hebben de mannen op zondag 25 oktober een gezellige muzikale middag georganiseerd in het buurthuis van Mariahout. Aan deze middag werken veel koren en kwartetten uit de regio mee.


Gentlemen’s Agreement zingt vierstemmig a capella in barbershopstijl. Barbershop onderscheidt zich van andere vormen van close harmony door de typische akkoordenzetting ervan. Het kwartet bestaat uit Marcel Bazelmans (bariton), Joep Wijn (bas), Jan Kip (lead) en Mike Verhaart (tenor) uit Mariahout en omgeving. Met een mix van close harmony, barbershop en gospel zorgen zij voor een afwisselend programma.

Het 15-jarig jubileum vieren zij graag met familie, muzikale vrienden en iedereen die belangstelling heeft. Voor de jubileumshow is een sprankelend programma samengesteld, dat garant staat voor een geslaagde middag. Naast het jubilerende kwartet geven acte de présence: gemengd koor Marcanto uit Mariahout, barbershopkoren Southern Comfort Barber Mates, T-Sing en Southern Comfort Baber Gals, barbershopkwartetten Still Crazy, Around the bar, Unlimited en GEEBEES en gelegenheidskwartet 4 J’s.

Iedereen is van harte welkom op zondag 25 oktober van 13.30 tot 18.00 uur in het Buurthuis van Mariahout. De entree is gratis.