Afbeelding

Start voorverkoop Jeugdtoneel Lieshout

NULL

Start voorverkoop Jeugdtoneel Lieshout


Lieshout - Vorig jaar was het de eerste keer dat de jeugdafdeling van toneelvereniging De Vriendenkring een toneelstuk speelde in het Dorpshuis in Lieshout. Dat was direct een succes, want de twee uitvoeringen van ‘de Da Vinci Kolder’, trokken veel publiek.

Er kwamen veel goede reacties en beide avonden kregen de jeugdspelers van het publiek een staande ovatie. Los van een leuk toneelstuk zat er ook het thema spijbelen als een rode draad door heen. In het toneelstuk werd goed zichtbaar gemaakt dat spijbelen niet alleen maar leuke kanten heeft, maar ook behoorlijk tegen kan zitten.

Dit jaar gaan de kanjers opnieuw de planken op en wel met het toneelstuk: ‘Een vrouw voor elke dag’. Weer een toneelstuk met een behoorlijke dosis humor en natuurlijk weer een thema wat er als een rode draad door heen geweven zit. Het thema dit jaar is ‘vreemdgaan’, wat behoorlijk pijnlijk kan zijn voor beiden kanten als de waarheid naar boven komt. De voorverkoop van dit leuke toneelstuk start op maandag 26 oktober bij Top 1 Toys van Berlo in Lieshout. De kaartjes kosten slechts €4,00 per stuk en de twee uitvoeringen zijn op vrijdag 13 en zaterdag 14 november in het Dorpshuis te Lieshout. De voorstelling start op beide avonden om 20.00 uur.

Deze toneeluitvoering is voor jong en oud en heel leuk om met het gezin samen bij te wonen. De jeugd hoopt weer op een mooie zaal met publiek, dat speelt met extra motivatie. Het wordt nog flink oefenen voor de jeugd tot aan de uitvoeringen, maar als het doek in de grote zaal open gaat, spelen ze de zaal plat. Dus zorg dat je erbij bent op vrijdag 13 of zaterdag 14 november.

Foto: Leden van het jeugdtoneel Lieshout