Afbeelding

‘Kerstgala’ disco bij &RG-teens

Algemeen

Lieshout - De vrijwilligers van &RGteens, tienerwerk Lieshout, houden op vrijdag 11 december een discoavond in de Club Energie, jeugdruimte van het Dorpshuis te Lieshout.

Dit keer het thema ‘kerstgala’. Weer even iets heel anders. Zeg maar lekker sjiek. Word jij weggebracht in een mooie limousine? Heb jij een mooie smoking of een lange jurk? Maak er zelf een en laat deze maar eens zien. Doe mee, verkleed je en win mooie prijzen. Misschien word jij &RG-teen van de maand.

Party Jockey Tim heeft voor dit thema zijn muziek op maat geselecteerd maar zeker niet te strak. Hij zorgt ervoor dat je de hele avond in je mooie outfit stijlvol staat te swingen en zal genieten van de ritmische muziek. Hij heeft dit keer enkele leuke verrassingen op de agenda staan. Ook nu doet iedereen weer mee. Want dansen is leuk!! Aan de muziek kan het niet liggen, ze gaan er weer een mooi feest van maken. Dit is de laatste disco van 2015. Let op! Er komt nog een te gekke crea avond op 18 december bij &RGteens. Crazy Kerst Crea genoemd, kijk op de website.

De toegang tot &RG-teens discoavond is voor tieners met een pasje gratis en iedere gezellige jeugdige tiener (groep 7) tot en met 15 jaar is tegen betaling van €1,50 van harte welkom. De discozaal is open vanaf 19.30 uur. Zorg dat je op tijd bent om het allemaal mee te kunnen maken want om 22.00 uur is deze bijzondere avond weer voorbij. Vergeet je pasje niet. Kijk voor meer info op www.energyteens.nl.