Afbeelding

Politie op zoek naar specifieke getuige

Algemeen

Helmond/Aarle-Rixtel – De politie is op zoek naar een belangrijke getuige, een vrachtwagenchauffeur. In het kader van het onderzoek naar een steekincident dat woensdag 11 november plaatsvond, zoekt de politie naar een specifieke getuige.

Een vrachtwagenchauffeur die op 11 november tussen middernacht en 2.45 uur langs het kanaal tussen Helmond en Aarle-Rixtel reed, ter hoogte van Sluis 7. Eerdere getuigenoproepen via de Facebookpagina van politie Helmond en persberichten leverden namelijk tot op heden niet het gewenst effect op. Het slachtoffer, een 47-jarige Helmonder, wist daar namelijk te ontkomen door in het kanaal te springen en met het mes dat zijn belagers gebruikten, naar de overkant te zwemmen. Eenmaal aan de overkant probeerde hij de aandacht te trekken van een passerende vrachtwagenchauffeur. De chauffeur claxonneerde, remde en seinde met groot licht en kon het wenkende slachtoffer ontwijken. Mogelijk dat de chauffeur de situatie niet vertrouwde door het mes dat het slachtoffer bij zich had. De vrachtwagenchauffeur reed namelijk door.

Naar deze belangrijke getuige, deze vrachtwagenchauffeur, is de politie dringend opzoek. Mocht u zelf de vrachtwagenchauffeur zijn of denkt u te weten wie de vrachtwagenchauffeur is geweest, dan kan er contact worden opgenomen met de politie. Telefoon: 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800-7000.