Must-City zorgt voor advies op maat bij weekendje weg

Algemeen

Laarbeek – Twee Laarbeekse vrienden hebben samen een bedrijf opgericht met als doel het op maat adviseren van weekendjes weg.

Vriendenweekend organiseren
Het is het hoogtepunt van het jaar voor veel vriendengroepen: het vrienden- of vriendinnenweekend. Het organiseren van dit weekend zou leuk moeten zijn, maar is ontzettend tijdrovend en de gewenste informatie is vaak zeer lastig te vinden. Na opnieuw een teleurstellend weekend weg was de maat vol en hebben de Laarbeekse vrienden Thijs van den Heuvel en Ton van der Aa Must-City opgericht. De startup biedt een verrassend en bijzonder advies voor vrienden/vriendinnenweekendjes, volledig gebaseerd op je eigen voorkeuren en interesses.

Een persoonlijk advies in drie stappen
Must-City, een samentrekking van ‘must-see’ en ‘city-trip’, biedt in slechts drie stappen een advies op maat. Thijs van den Heuvel: “Het begint met het invullen van de vragenlijst waarin je je voorkeuren en interesses aan ons doorgeeft. Daarmee gaan we aan de slag en bepalen we welke stad jullie het beste kunnen bezoeken. We adviseren twee gave- en allesbehalve mainstream activiteiten, alles is mooi gebundeld, binnen 72 uur in je mailbox en volledig gratis.”
Als je enthousiast bent over het voorstel, ontwikkelt Must-City tevens een persoonlijke city-guide. Behalve bijzondere restaurants, borrellocaties, shops, staplocaties en must-knows zoals nachtwinkels en fastfoodketens, bevat de city-guide een stads/winkelroute en quiz. Uiteraard is ook deze compacte city-gide volledig gebaseerd op de doorgegeven voorkeuren, waardoor geen exemplaar hetzelfde is. De digitale persoonlijke city-guide is al beschikbaar voor €30,-.

Unieke ervaring
“Vrienden (weer) samenbrengen, dat is ons doel en daar is een vriendenweekend het ultieme voorbeeld van. Onze kennis komt voort uit eigen ervaring en we wijken daarbij graag af van de begane paden. Wij richten ons juist op de verbogen parels die populair zijn bij de locals en de locaties of activiteiten met een uniek verhaal. Verwacht dan ook geen Amsterdam of paintballen in je advies, maar laat je verrassen met minder voordehand liggende steden en bijzondere activiteiten”, zegt Ton van der Aa. Must-City adviseert altijd een stad op basis van de doorgegeven interesses en voorkeuren, zelf een advies voor een bepaalde stad aanvragen is niet mogelijk. Om bijzondere ervaringen te creëren en vrienden- en vriendinnengroepen het beste weekend ooit te bezorgen, zijn het verrassingselement en persoonlijk advies onmisbaar. Op dit moment bestaat het aanbod van Must-City uit diverse steden in zowel binnen- als buitenland (rijafstand van de Nederlandse grens). Het aanvragen van een persoonlijk advies kan via www.mustcity.nl.