Afbeelding

Ontspanningsmiddag Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - De Zonnebloem afdeling Beek en Donk houdt op 2 februari een ontspanningsmiddag voor haar gasten. Deze keer gaan ze genieten van een diapresentatie over het thema ‘Natuur en landschap’ in Laarbeek, verzorgd door Antoon Verhoeven namens het IVN Laarbeek.

Antoon wil vooral de schoonheid en kwetsbaarheid van de natuur en het landschap laten zien en hierover vertellen. Alhoewel er veel zorgen zijn over het behoud van natuur en landschap, zijn er nog talrijke mooie plekjes met prachtige natuur in Laarbeek. Als je er maar oog voor hebt. Er worden mooie dia's getoond van de kleurrijke seizoenen met hun bloemen, paddenstoelen, vlinders, vogels, etc. Het IVN probeert mensen meer te laten genieten van de mooie natuur en het prachtige landschap, zodat zij de natuur ook beter gaan waarderen en beschermen. 

De middag, in Herberg ’t Huukske, duurt van 13.30 tot 16.30 uur. De zaal gaat open om 13.00 uur, waarna de Zonnebloem om 13.30 uur begint met koffie en iets lekkers erbij. Daarna kan men genieten van de prachtige diaserie, onderbroken door een pauze. Tijdens de pauze kan men genieten van een consumptie en even bijpraten. Ook worden er lotjes verkocht voor een loterij.

De kosten voor deze middag bedragen €5,00. Wie deze middag wil bijwonen kan zich tot 30 januari opgeven bij Ria Derksen, tel. 0492-464150, bij Jo Doudart, tel. 0492-462970 of bij Toos van der Linden, tel. 0492-462974.