Afbeelding

Grote opkomst bij jaarlijkse Beauty & Game night

Algemeen

Beek en Donk - Wat een opkomst was er afgelopen vrijdag tijdens de jaarlijkse zeer geliefde en alom bekende ‘Beauty & Game Night 2016’. Ruim op tijd stonden er 78 tieners te popelen om binnen te komen. Zeer veel nieuwe gezichten waar Tienerwerk De Boemerang ontzettend blij mee is.

Na een korte uitleg stroomde de enthousiaste kids de zaal in waar ze zich heel de avond onderdompelde in genieten! Altijd je haar in de krul willen hebben? De kappers stonden klaar om je haar in een prachtig model te brengen, er werden gave glittertattoo ’s aangebracht, een make-up metamorfose… Lekker met de handjes in een parafine-badje, model staan tijdens een foto-shoot tot ruige rondjes op de Rodeo Stier en de jongens daagden elkaar uit tijdens een kart race op de Wii. De ping pong ballen stuiterde flink in het rond, of een balletje leggen op de pooltafel, alles was mogelijk. Zelf DJ spelen was erg in trek en de muziek knalde uit de speakers.

Carnavalsdisco met Bon Jaski
Wil je nog eens een geweldige avond beleven? Vrijdag 5 februari 2016 opent Tienerwerk de Boemerang haar deuren om 19.30 om flink uit te pakken tijdens de ‘Carnavalsdisco’ met niemand minder dan DJ Bon Jaski. Hij heeft een gast DJ die in het voorprogramma staat, deze twee mag je zeker niet missen. Tijdens deze avond zijn er op verschillende manieren leuke prijzen te verdienen! Laat jij je uitdagen tijdens de DolDwazeSlaJeSlag ronde? Ben jij diegene met het meest originele gekke carnavalskostuum? Wil jij kans maken op een leuke prijs tijdens de Tombela? Je mag een vriend of vriendinnetje meenemen (uiteraard dient hij of zij wel minimaal 10 jaar te zijn) en de toegang is gratis. Tienerwerk de Boemerang en haar vrijwilligers kijken er naar uit om samen met jullie een avond flink te knallen.

Crea-avond
Vind jij het leuk om een avond lekker te freubelen? Dat komt goed uit want op vrijdagavond 19 februari a.s. heeft Tienerwerk de Boemerang weer een heuse crea-avond gepland. Deze avond kun jij de creatieve talenten laten zien, er zijn weer verschillende activiteiten waar je je voor op kunt geven, houd de site in de gaten en geef je snel op. Vol=vol. Deze avond duurt van 19.30 tot 22.00 uur en de entree bedraagt €1,00

Boemerang’s Got Talent
Op vrijdag 4 maart vind de eerste editie van ‘Boemerang’s Got Talent’ plaats. Ben jij tussen de 10 en 15 jaar? Woon je in Beek en Donk? En denk jij dat jij een Super Geweldige Act kan neerzetten? Zingen, Dansen, Muziekinstrument, Goochelen? Een heuse Cabaret act? Ben jij dat aanstormende talent? Wil je laten zien wat jij kan? Alleen, samen met een vriend of vriendin of met een groepje? Stuur een email naar info@boemerangbeekendonk.nl. Er is een heuse jury aanwezig en ook het publiek heeft een stem. De inschrijving is al geopend!! Een Talentenshow kan natuurlijk niet zonder enthousiast publiek, ook jouw stem telt! Geef je snel op via de site.

Nieuwe activiteiten
Nieuwsgierig? Houd de posters op jou school, de facebookpagina én website www.boemerangbeekendonk.nl in de gaten voor de komende geplande activiteiten zodat je op de hoogte blijft van alle ins en outs en activiteiten van Tienerwerk de Boemerang en niet te laat bent met inschrijven.