Afbeelding

Stichting ViERBINDEN zoekt vrijwilligers

Algemeen

Beek en Donk - ViERBINDEN is de lokale welzijnsorganisatie voor de gemeente Laarbeek. De organisatie bestaat uit twee teams; accommodatiebeheer en welzijnswerk die nauw samenwerken aan leefbaarheid en welzijn voor alle inwoners van de gemeente.

Voor de Formulierenbrigade zijn wij op zoek naar versterking. In iedere kern van Laarbeek zijn er vrijwilligers actief die mensen helpen om moeilijke papieren in te vullen. Wilt u zich vrijwillig inzetten voor deze formulierenbrigade en mensen thuis helpen? Neemt u dan contact op met Suzan de Koning via onderstaande contactgegevens.

Ook is ViERBINDEN Vluchtelingenwerk op zoek naar vrijwilligers die nieuwe inwoners van Laarbeek wegwijs willen maken in hun nieuwe leefomgeving en hem, haar of het gezin willen begeleiden naar zelfredzaamheid in hun nieuwe woonplaats. Heeft u wat vrije tijd over voor deze mensen?

Voor meer informatie over deze vrijwilligersvacatures of om u aan te melden als vrijwilliger kunt u contact opnemen met Suzan de Koning via 0492-328807 of via sdkoning@vierbinden.nl.