Afbeelding

Feestavond 25-jarig jubileum de Driehoek

Algemeen

Aarle-Rixtel - Er was eens… een groep ouders die het belangrijk vond om in Aarle-Rixtel de mogelijkheid te hebben om te kiezen voor openbaar onderwijs… en zo geschiedde. De oprichting van OBS De Driehoek was een feit.

En zo staan ze dan aan de vooravond van het 25-jarig jubileum. Een jubileum dat het team OBS De Driehoek graag met iedereen die betrokken is (geweest) bij deze school willen vieren op zaterdag 16 april 2016 in het nieuwe schoolgebouw aan de Schoolstraat 1b. Dit nieuwe gebouw wordt op vrijdag 15 april officieel geopend, gevolgd door een open huis. Voel je welkom om een kijkje te komen nemen!

Het programma van de dagen is als volgt: Vrijdag 15 april, 16.00 - 18.30 uur, Open huis en op zaterdag 16 april, 20.00 - 01.00 uur, Feestavond met live-optredens.

Voor de muzikale ondersteuning van de avond hebben ze het idee om ‘live-optredens’ in te plannen van oud-leerlingen en (-oud)ouders. Voel je ervoor om hieraan mee te werken dan nodigt de organisatie je van harte uit om op woensdag 24 februari naar de informatieavond te komen. Deze avond wordt gehouden op De Driehoek, Schoolstraat 1b in Aarle-Rixtel. De aanvang is om 19.30 uur.

Om een beeld te krijgen van het aantal personen dat ze mogen begroeten op de feestavond vragen ze je om uiterlijk vrijdag 19 februari een aanmeldingsmail te sturen naar jubileum@3hoek.nl. Daarnaast maak je een bedrag van €5,00 over op IBAN nummer NL64 RABO 0128996390 t.n.v. jubileum Driehoek, onder vermelding van je (meisjes)naam en het schooljaar waarin je in groep 8 zat. Na betaling is je inschrijving definitief en wordt je naam toegevoegd aan de lijst van aanwezigen. Je kunt deze lijst vinden op www.3hoek.nl, onder het kopje ‘Jubileum’. Neem regelmatig een kijkje om te zien wie er gaan komen. Op zaterdag 16 april meld je je bij de ‘bonnenverkoop’. Daar krijg je een naamkaartje en 2 consumptiebonnen. Ze gaan er een onvergetelijk feest van maken! Geef het door, geef het door…