Feestelijke opening bibliotheek Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel - Bibliotheek Aarle-Rixtel is verhuisd naar De Dreef aan De Duivenakker 76. Op dinsdag 16 februari om 14.30 uur wordt de nieuwe vestiging feestelijk geopend. Iedereen in de gemeente Laarbeek is van harte uitgenodigd voor de opening.

Met de flink verruimde openingstijden van 11,5 naar 79 uur per week is de bibliotheek met de verhuizing naar De Dreef een nog prettigere plek geworden om te verblijven, te ontmoeten, te leren en te lezen.

De bibliotheek maakt onderscheid tussen bemande en onbemande openstelling. Voor hulp en advies kunnen bezoekers terecht tijdens de bemande openingsuren: op die momenten is er een medewerker van de bibliotheek aanwezig. Zoals bezoekers gewend zijn, lenen en retourneren ze zelf materialen, met behulp van zelfbedieningscomputers.

Nieuwe openingstijden
Maandag tot en met donderdag: 8.30 – 0.00 uur
Vrijdag: 8.30 – 20.00 uur
Zaterdag: 8.30 – 14.00 uur

Bibliotheekmedewerker aanwezig:
Dinsdag: 14.00 – 17.00 uur
Woensdag: 14.00 – 17.00 uur

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklagebeemden.nl

Openingsactie
Kom kennismaken met de nieuwe bibliotheek en maak er meteen een sterke bibliotheek van, met veel leden. De bibliotheek geeft iedereen die lid wordt in Aarle-Rixtel € 10,00 korting op een jaarabonnement. De actie loopt tot en met april en de korting is niet van toepassing op het vriendenabonnement.