Bestuurswisseling bij KBO

Algemeen

Aarle-Rixtel - Het bestuur van Seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel maakt bekend dat ze Peter Groenendaal als bestuurslid en nieuwe penningmeester heeft voorgesteld. Dit werd bekendgemaakt door voorzitter Ton Schepers tijdens de goedbezochte, algemene ledenvergadering van de KBO, die werd gehouden op woensdagmiddag, 9 maart in De Dreef te Aarle-Rixtel. Peter Groenendaal werd bij acclamatie benoemd.

Hij volgt Antonet Hendriks-Strijbosch op, die het penningmeesterschap de laatste 8 jaar heeft uitgeoefend. Zij was 9 jaar bestuurslid en dit jaar, op eigen wens, niet herkiesbaar.

Peter Groenendaal is een bekende persoonlijkheid in Laarbeek. Hij was tot aan zijn pensionering fysiotherapeut in Aarle-Rixtel en kent daarom veel mensen. Het bestuur van de Seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel vindt het fijn dat Peter is toegetreden en heet hem namens alle leden van harte welkom.

Tijdens de algemene ledenvergadering werd afscheid van Antonet Hendriks genomen, waarbij zij door iedereen werd bedankt voor de uitzonderlijke inzet die zij als bestuurslid in het algemeen en als penningmeester in het bijzonder pleegde. Zij blijft de ledenadministratie en enkele ondersteunende taken doen.

Tijdens deze vergadering werd John Pezie door de aanwezige leden bij acclamatie benoemd voor een tweede periode van 3 jaar als secretaris.