Afbeelding

Ontspanningsmiddag De Zonnebloem groot succes

Algemeen

Aarle-Rixtel – In ‘De Dreef’ heeft afdeling De Zonnebloem op dinsdag 22 maart een ontspanningsmiddag gehouden voor mensen met een fysieke beperking. Tijdens deze middag was er een optreden van cabaretgroep ‘Tis aalt wa’. Ook werd er een loterij gehouden, waarbij mooie prijzen zijn gewonnen.

Programma
Het programma bestond, naast de ontvangst met een kop koffie of thee, uit een optreden van cabaretgroep ‘Tis aalt wa’ uit de Boskant. De 7 dames zongen liedjes in mals Brabants. De teksten spraken voor zich en werden afgewisseld met sketches. Zij presenteerden een vrolijke en gezellige show, met de bedoeling dat er veel gelachen werd. Waarschijnlijk omdat de groep uit alleen maar dames bestond ging het veel over ‘hun’ mannen, die er niet altijd even gunstig vanaf kwamen.

Tijdens de pauze werd aan de circa 40 gasten een drankje aangeboden en konden er lootjes gekocht worden voor de loterij, die aan het einde van de middag gehouden werd. Hiermee konden mooie prijzen gewonnen worden. Rond 16.45 uur kwam er een einde aan deze gezellige middag.