Afbeelding

Tonpraoter Jan Strik in Ons Tejater

Algemeen

Lieshout - Jan Strik staat bekend als de meest aansprekende tonpraoter uit het Zuiden. Met zijn creaties heeft hij duizenden vermaakt, laten rollen van het lachen en in alle dorpen en steden in Brabant opgetreden. Sinds enkele jaren heeft hij het roer omgegooid. Hij treedt minder op, maar zijn hart blijft bij de lach!

Hij organiseert avonden met een aantal collega’s (hij zoekt de besten van het seizoen uit) en presenteert die avond op zijn eigen, kenmerkende manier. Natuurlijk laat hij ook iets van zichzelf horen. Misschien komen ‘Wit sneetje en de deven zwergen’ wel voorbij. Dat blijft een verrassing. Zoals gezegd zoekt Jan de beste collega’s van het seizoen uit voor deze avond. En Ons Tejater is heel tevreden met zijn programma.

De avond ziet er als volgt uit: 20.30 uur Opening door Jan Strik, gevolgd door Hans Keeris. Dan komt Frans Bevers. In de pauze, waar Ons Tejater u een drankje aanbiedt op uw kaartje, kunt u even bijkomen. Na de pauze volgen Duo Vreemd en de avond wordt afgesloten met Berry Knapen. Namen om van te smullen. En als u om ongeveer 23.30 uur met buikpijn de zaal weer uit mag, is er altijd nog de sfeer en de gezelligheid in het Dorpshuis in Lieshout waar u met genoegen nog een drankje kunt nemen tot in de kleine uurtjes. Dit keer natuurlijk wel op eigen kosten.

Kom een keer onbedaarlijk lachen, op zaterdag 9 april, om 20.30 uur in het Dorpshuis in Lieshout. De entrée bedraagt €12,50, inclusief consumptie. Zie ook www.vierbinden.nl/onstejater.