Afbeelding

Jeugd geeft zondagmiddagconcert

Algemeen

Aarle-Rixtel - In Aarle-Rixtel wordt zondag 10 april gemusiceerd door vijf verschillende jeugdgroepen. Het concert is georganiseerd door Harmonie De Goede Hoop en u kunt luisteren naar een veelzijdig programma.

Vanuit De Goede Hoop komen er drie orkesten aan bod en zij krijgen de jongelui van het Helmonds Muziek Corps 'op bezoek'. Het Leerlingenorkest van De Goede Hoop bestaat geheel uit jonge muzikanten die via het scholenproject Muziek=COOL in aanraking zijn gekomen met de harmonie. De groep staat onder leiding van Jesse van Lankveld net zoals ook het Opleidingsorkest van deze vereniging. Beide hebben voor u een vlotte playlist in petto waarop titels als www.bandtime.com, Forget you van Bruno Mars en Rolling in the deep van Adele. Ook de minislagwerkgroep uit Aarle-Rixtel onder leiding van Anthony Vogels zal enkele verrassende nummers laten horen. Vanuit Helmond zijn te gast het Jeugdensemble Slagwerk van HMC met Rob van der Somme en het Opleidingsorkest van HMC met Judith de Vrees op de bok.

Dit zondagmiddagconcert begint om 14.00 uur in de zaal 'Bij van Dijk', voorheen Dorpscafé De Vrienden, Dorpsstraat 18, Aarle-Rixtel. De toegang is gratis. Mocht het weer deze zondag net zo prachtig zijn als afgelopen weekend, dan is het na afloop nog goed toeven op het terras Bij van Dijk, voor een gezellig drankje.