Eerste Ok-Moi-zeepkistenrace komt eraan

Algemeen

Lieshout - Het grote aftellen is begonnen. Op 26 juni is het zover en gaat de eerste Ok-Moi-zeepkistenrace van start gaan. In samenwerking met café de Koekoek verrijst aan de Dorpsstraat in Lieshout een spectaculair parcours met een startschans van maar liefst 4 meter hoog.

De zeepkisten moeten zo snel mogelijk de finish bereiken en krijgen onderweg te maken met een springschans, chicane en andere hindernissen. Er worden meerdere manches gereden en de snelste tijd wordt genoteerd door een vakkundige jury.

Er kunnen diverse prijzen binnengesleept worden zoals de snelste tijd, originaliteitsprijs, mooiste zeepkist en de pechprijs. Er wordt gestreden in 2 categorieën: jeugd t/m 15 jaar op een aangepaste schanshoogte (inschrijfkosten €5,00) en van 16 t/m 99 jaar op de schans van 4 meter (inschrijfkosten €10,00).

De organisatie hoopt op veel originele, grappige en stoere zeepkisten. Wil jij meedoen vul dan snel het inschrijfformulier in op www.ok-moi.nl. Tevens vind je hier het deelnemersreglement en informatie over de bouw van de zeepkist.

Dus wil je deelnemen aan dit prachtige evenement, alleen of met je vrienden, familie, vereniging, club, school of bedrijf. Schrijf je dan snel in want vol=vol. Zie www.ok-moi.nl voor meer informatie of stuur een mail naar zeepkistenrace@ok-moi.nl. Tot 26 juni op de schans of langs het parcours.