Afbeelding

Huldiging K.B.O. Jubilarissen Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Het was een gezellige voorjaarsbijeenkomst van vele KBO-ers op dinsdag 19 april in het ontmoetingscentrum te Beek en Donk. De middag werd geopend door de waarnemend voorzitter George van Issum en direct daarna volgde de huldiging van 3 jubilarissen: mevrouw M. van den Heuvel- Beks, mevrouw J. Verschuren – Wagemans en mevrouw TH. van Rossum, die allen 25 jaar lid van het KBO waren.

In het zonnetje gezet
Zij werden nog eens extra in het zonnetje gezet en ontvingen allen een cadeau enveloppe met inhoud en een prachtige bos bloemen. Ook Omroep Kontakt was aanwezig, die verschillende foto’s maakte en enkele mensen interviewde. Eigenlijk waren er in totaal 6 jubilarissen, maar de heer M. Verschuren, de heer A. Thuys en mevrouw H. Vereijken - van de Wijst konden door omstandigheden helaas niet zelf aanwezig zijn.

Programma
Na de huldiging was het woord aan het visserskoor uit Beers die een aantal vissers- en Zeemansliederen ten gehore brachten, welke door de aanwezige senioren volop werden meegezongen. Kortom, de stemming zat er lekker in. Na het optreden van de ‘Beerse Vissers’, werd aan de aanwezige KBO leden nog een hapje en een drankje geserveerd en werd de middag afgesloten met een leuke loterij. Al met al was het een zeer geslaagde middag waar de senioren met veel genoegen op terug kunnen kijken.