Running team Laarbeek houdt vlooienmarkt

Algemeen

Beek en Donk – Het Running team Laarbeek houdt op zondag 8 mei een vlooienmarkt. Deze wordt gehouden op het KPJ-terrein aan de Heereindsestraat, ingang naast de Sparta accommodatie, van 9.00 tot 16.00 uur.

Het Running team Laarbeek is er weer in geslaagd om een hoeveelheid mooie spullen bij elkaar te verzamelen die de moeite waard is. Vooral een grote hoeveelheid verlichtingsarmaturen en kranen uit een voormalig verzorgingstehuis worden aan de man gebracht. De organisatie is handen van het Running team samen met Postduivenhouders vereniging ‘De luchtbode’ en markt organisator Frans Coppens.

Tijdens de markt is er voor kinderen de mogelijkheid om gratis geschminkt te worden zodat ze vrolijk op de Moederdag kunnen verschijnen. Op het terras is er de mogelijkheid om even bij te komen van de koopjesjacht onder het genot van een hapje en een drankje.

Op opbrengst van deze markt komt ten goede van de Roparun waaraan het team tijdens de komende Pinksterdagen gaan deelnemen. Met het opgehaalde geld steunen ze de zorg voor uitbehandelde patiënten met kanker. Zo gaat er geld naar opvanghuizen voor lotgenoten en ook naar het hospice. Het geld moet de kwaliteit van leven in de laatste maanden nog zo goed mogelijk maken.

Bent u niet in de gelegenheid om de vlooienmarkt te bezoeken maar wilt u wel informatie of een bijdrage leveren, bezoek dan www.runningteamlaarbeek.nl, waar u alles kunt vinden. Wilt u telefonisch informatie over de Roparun dan kunt u contact opnemen met Jan Dekkers via tel. 06-43970065. Zij zien u graag op de markt of op de site.