Afbeelding

Runningteam Laarbeek haalt ruim €20.000 op

Algemeen

Laarbeek - Het Pinksterweekend en daarmee ook de ROPARUN zijn weer voorbij. Het was een barre tocht met veel regen, hagel en heel koude dagen en nachten. Vooral de fietsers hebben het niet gemakkelijk gehad, maar de sfeer binnen het team bleef geweldig, mede door de gedachte voor welke mensen dit allemaal bedoeld is.

Runningteam Laarbeek heeft voor de 9e keer succesvol aan deelgenomen aan de Roparun vanuit Hamburg (564 km). Dankzij de verschillende acties, zoals de vlooienmarkt, het wafels bakken, het sponsordiner, etc. is Runningteam Laarbeek er wederom in geslaagd een prachtig bedrag bij elkaar te sprokkelen. Maar zeker ook door alle sympathisanten, donoren en sponsoren is dit bedrag opgelopen tot meer dan €20.000,00 wat ten goede kan komen aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Een record, want nog niet eerder bereikte het team dit bedrag.

Ook mag niet onvermeld blijven de support die Radio Kontakt het team heeft gegeven tijdens de barre tocht gedurende de Pinksterdagen. Zij brachten dag en nacht verslag uit van de voortgang van Runningteam Laarbeek.

Inmiddels is het bestuur alweer druk bezig met het onderzoeken naar de mogelijkheden voor deelname aan de ROPARUN 2017. Het zal de 10e keer worden dat Runningteam Laarbeek dan gaat deelnemen, een unicum!

Eind juni wordt besloten tot wel of geen deelname. Dit hangt voor een groot deel samen met de te verwachten kosten en opbrengsten en de bereidheid van de deelnemers om ook volgend jaar weer mee te doen. Het inschrijfgeld bedraagt alleen al €3.300,00. En als u daarbij nu al zou willen helpen kan dat door een donatie te doen naar rekeningnummer NL03 RABO 0154 1799 49 t.n.v. Stichting Running Team Laarbeek te Lieshout.

Kijk voor meer informatie op www.runningteamlaarbeek.nl en www.roparun.nl.