Afbeelding

Jubileumweekend O&U breekt aan met 'Beek & Dance'

Algemeen

Beek en Donk - Het jubileumweekend van Harmonie O&U breekt op vrijdag 20 mei aan. Een weekend lang vieren dat Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning al zo’n 125 jaar op deze aardbol rond marcheert.

Nu hoort de organisatie jullie al denken: ‘Dat is toch alleen voor nerds en muzikantentypjes?’ Fout! Om het weekend goed in te luiden beginnen ze met een spetterende vrijdagavond. De feesttent in de Muziektuin naast het gemeentehuis gaat open en de felle spotlights gaan aan. Licht, rook, confetti en opzwepende muziek van: Weekend Warriors. De nieuwste sensatie op de Nederlandse festivalbodem. Met militaire precisie vuren deze podiumbeesten een explosieve show met een onevenaarbare hitdichtheid op je af. Bewapend met enthousiasme en een overdosis energie komen zij Beek en Donk op zijn kop zetten. En wat te denken van Puinhoop Kollektiv. Dit energieke interactieve trio is een begrip in de Nederlandse eclectische dj-scene. Bekend van WiSH Outdoor, alwaar ze de mainstage kolossaal afsloten. Woonachtig in en rond het vertrouwde dorpje zijn ook de Badmeesters van het diepe en Bon Jaski van de partij. Met heerlijke zonnige klanken, vuige plaatjes, toeters en bellen kan de vrijdagavond niet meer stuk.

Dus, mocht je denken dat het niet jouw ding is omdat de Harmonie zo oubollig is? De line-up bewijst het tegendeel. En wat is er nou harmonieuzer om allemaal gezellig een biertje te drinken en te genieten van een goed staaltje muziek. Om het verhaal nog sappiger te maken komt de Harmonie ook nog eens met een actie: Bij aankoop van 5 kaartjes krijg je het 6e kaartje cadeau. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Bloematelier de 4 seizoenen en Fietsvakman v/d Berg. Kijk voor meer informatie op www.oenu.nl.