Afbeelding

Open dag Dierenpark Regter-Eind

Algemeen

Beek en Donk - Dierenpark Regter-Eind in Beek en Donk opent op zondag 15 mei zijn poorten om zijn donateurs en alle andere dierenliefhebbers te ontvangen voor de jaarlijkse Open Dag. Bezoekers zijn welkom van 11.00 tot 17.00 uur en als het weer mee wil werken, kan het een heel gezellige dag worden waarbij iedereen aan zijn trekken kan komen.

Er zijn verschillende demonstraties en activiteiten, bij voorbeeld: Schapen scheren, kaarsen maken en korfvlechten. Er is een dieren knuffelhoek voor de kleinere kinderen. Bijenhouders vereniging Boekel en omstreken toont producten van de bijenhouderij. Er is een observatiekast met bijen aanwezig zodat je van dichtbij kunt zien hoe de ijverige bijen hun werk doen. Klein-dier-sport vereniging ‘Oost-Brabant’ is aanwezig met een kippen- en konijnenshow.

Uw kinderen kunnen nestkasten maken of deelnemen aan een leuke quiz. Een uilen bezitter vertelt alles over het welzijn van uilen en roofvogels. Kinderen kunnen zich uitleven in de hooischuur. Daarna kunt u uitrusten op de centrale ontmoetingspek waar u onder het genot van een drankje gezellig kunt genieten van het mooie dierenpark.

Dat vindt u allemaal aan de Hermelijnstraat in Beek en Donk (ingang splitsing Otterweg-Nachtegaallaan). Parkeeradvies: kom te voet of per fiets, komt u met de auto dan kunt u die parkeren bij het Ontmoeting centrum aan de Otterweg. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.dierenparkregtereind.nl.