Afbeelding

'Boemerang on fire'

Algemeen

Beek en Donk - De tijd van barbecue en s’ avonds lekker met zijn allen om een kampvuurtje zitten is weer aangebroken. Maar weet jij wat je moet doen als er een ongeluk met het vuur gebeurt? Weet jij wat je moet doen als jouw kleren of de kleren van iemand die bij je is vlamvatten?

Is het antwoord hierop ‘nee’, kom dan op vrijdag 27 mei van 19.30 tot 22.00 uur naar de Boemerang. Tijdens deze avond vertellen de vrijwilligers van Brandweer Beek en Donk je alles over hoe te handelen bij kleine, maar ook grote brandjes. Je krijgt op deze avond de kans om zelf verschillende brandjes te blussen, van vlam in de pan tot het blussen van een in brand staande auto.

Dit mag je niet missen, dus ben je 10 jaar of ouder en woon je in Beek en Donk, geef je dan snel op via www.boemerangbeekendonk.nl. Noteer ook alvast 10 juni in je agenda, dan houdt de Boemerang ‘Crazy44’, een avond vol met doldwaze, knotsgekke activiteiten die je ook al niet mag missen. Voor deze avond moet je je als groep met begeleider opgeven, dus zet het ook even in de agenda van je ouders.