Afbeelding

Beleef ‘Boxing the Time’ in Openluchttheater Mariahout

Algemeen

Mariahout - “Waarom moeten wij toch steeds out of our box? Kijk wat de mogelijkheden zijn ín ons doosje!” In de fysieke muziektheatervoorstelling ‘Boxing the Time’ wordt de kijker meegenomen in een explosieve gevoelsreis. Beelden, muziek, klanken en beweging wisselen elkaar af in deze bijzondere familievoorstelling.

Een vlaag wind, een boom, een enorme box, muziek, klanken. Schimmen die tot werkelijke mensen worden, in gevecht met hun eigen boxen. Een krachtig, explosief, groots, tot nadenken-aanzettend muziek-en bewegingstheater in de natuur. Iedereen levert een onbekende strijd, maar wanneer doe je het goed?

‘Boxing the Time’ is een meeslepende voorstelling over hedendaagse thematiek, die het publiek tot nadenken aanzet. Geen hapklare brokken, maar abstracte beelden. Het publiek wordt uitgenodigd zelf betekenis te geven aan de maatschappelijke thema’s die aan de voorstelling ten grondslag liggen.

Deze voorstelling speelt met abstracte beelden en past niet in een box. Dit maakt ‘Boxing the Time’ toegankelijk voor iedereen.

Kaartverkoop
‘Boxing the Time’ speelt op zondag 5 juni om 19.00 uur in het openluchttheater. Wil je deze avond niet missen? Wees er dan snel bij! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!