Afbeelding

Team 'Op z'n Max' naar Alpe d'Huzes

Algemeen

Lieshout - Ook dit jaar doet team ‘op z’n MAX’ weer mee met de Alpe d'Huzes. Op 2 juni gaan zij met een geweldige groep de Alpe d'Huez beklimmen. Helaas zonder Max. Max is maar 27 jaar geworden en vanaf zijn 6de geconfronteerd geweest met kanker.

Max wordt altijd gemist maar blijft altijd in hun gedachten. Max heeft iets moois achtergelaten. Hij leefde naar zijn motto ‘Keep smiling – keep dreaming – keep living’ en inspireerde hiermee veel mensen. Vol kracht door blijven gaan en vol van het leven blijven genieten. Nooit klagen, altijd positief en interesse hebben in de ander. Max geloofde in mensen, ongeacht hun afkomst, uiterlijk, leeftijd of geloof. Hij wist ze met elkaar te verbinden en te inspireren. Hij maakte de wereld positiever. Vandaar dat team ‘op z’n MAX’ op 2 juni er weer MAXimaal tegenaan gaan. Hopende dat in de toekomst kanker een chronische ziekte wordt waarmee je oud kan worden.

Guillaume van de Nieuwenhof, werkzaam op de Franciscushof in Lieshout en bij de vrijwillige brandweer van Laarbeek gaat voor Max de Alpe D’HuZes beklimmen.

Wil je hen steunen, dan kun je doneren via: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/opznmax