Afbeelding

Bedevaartsreis naar Lourdes

Algemeen

Laarbeek - Wilt u graag naar Lourdes, bent u C.Z. verzekerd en heeft u een medische achtergrond? Vraag dan naar de hoge korting die ze u kunnen bieden. Natuurlijk kan iedereen mee naar Lourdes.

Ieder jaar gaan er duizenden mensen uit Nederland naar Lourdes, ze gaan per trein, bus of vliegtuig. Mensen gaan alleen of met een groep. En toch zijn er nog altijd mensen die dolgraag naar Lourdes willen, maar weten niet hoe ze dit moeten aanpakken. Veel vragen komen dan op hun af. De Lourdesgroep kan u informatie geven. Als u besluit om mee te gaan, dan kan deze groep u inschrijven voor deze reis. Alles wordt geregeld. In het hotel is een reisleidster en Bernadetjes (medewerkster) die u helpen met het dragen van de koffers, het duwen van een rolstoel en alle voorkomende hulp bieden.

Deze reis is medisch verzorgd. Dit wil zeggen dat er Nederlandse artsen en verpleegkundigen mee gaan. De reis is een stukje bedevaart, maar ook zeker een stuk vakantie. De bedevaartsreis is zowel voor jongeren als voor ouderen, wat voor een mooie combinatie zorgt.

De Lourdesgroep gaat van 1 tot en met 8 september met de trein en van 2 tot en met 7 september met het vliegtuig. Treinpelgrims en vliegpelgrims logeren samen in hetzelfde hotel.

Voor meer informatie over deze reis en het aanvragen van een brochure kunt u bellen naar Joke Hoekman, tel. 013-5216701 of 06-42347729. Alle informatie is ook te vinden op www.lourdesgroepbisdomhaarlemamsterdam.nl. Zij zijn aangesloten bij de Stichting Organisatie Limburgse Bedevaarten (Huis van de Pelgrims).