KBO Lieshout actief de lente in

Algemeen

Lieshout - Het lenteseizoen begint voor Seniorenvereniging/KBO Lieshout met een druk programma. Leuke, gezellige, actieve en interessante activiteiten. Voor elk wat wils.

Opening Fietsseizoen
Hoewel de fietsclub al enkele jaren ook in de wintermaanden fietst, is het toch een mooie gewoonte om in het voorjaar, als de klok verzet is, het zomerfietsseizoen te openen. Dit jaar doen ze dat op woensdag 6 april. Ook een mooie gewoonte is het om het fietsseizoen te beginnen met een ontbijt bij IKEA. Het vertrek is om 9.00 uur vanaf het Lieshoutse Dorpshuis. U kunt gewoon aansluiten. Tip: als je een IKEA-familiepas hebt, neem die dan mee. Zij hopen op een grote opkomst.

Driebanden Toernooi
De eigen Biljartclub ‘Nooit Volleerd’ houdt ook dit jaar weer een driebandentoernooi en wel van 11 tot en met 23 april. Er wordt gespeeld in een A, B en C klasse. Deelname staat open voor Laarbeekse biljarters en mensen die zijn aangesloten bij een Laarbeekse Biljartvereniging. Er hebben zich inmiddels al 120 mensen ingeschreven voor dit populaire biljarttoernooi.

Mariahoutse Liederentafel
Van de Mariahoutse Liederentafel ontving de KBO voor al hun leden een uitnodiging voor een gezellige middag op woensdag 13 april bij gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de Mariahoutse Liederentafel. Vanuit zaal De Pelgrim, Mariastraat 21-23 in Mariahout, gaan zij die middag ‘Met een Lach door Brabant’. Aanvang 14.00 uur, de toegang is gratis. U bent van harte welkom.

Infomiddag tandheelkunde
Op donderdag 14 april informeren medewerkers van Tandartsenpraktijk Lieshout u over tandverzorging, protheses, implantaten enz. In het volgende priKBOrd volgt uitgebreidere informatie over deze infomiddag. U hoeft zich voor deze middag niet op te geven. U bent dan van harte welkom in het Dorpshuis, aanvang 14.00 uur.

Dagreis naar Belgische Ardennen en Durbuy
De reiscommissie heeft voor dit jaar een bijzonder aantrekkelijke dagreis georganiseerd. Zij vragen hiervoor nu al uw aandacht omdat ze vóór 31 maart de dagtocht moeten bevestigen bij Fassbender Touringcars om voor vroegboekkorting in aanmerking te komen. De reis voert hen op woensdag 25 mei per luxe touringcar via een toeristische route naar Vaals in Zuid Limburg. Daar krijgen ze een lunch aangeboden. Op weg naar Vaals wordt gestopt voor ‘n kopje koffie of thee en vlaai. Na de lunch vertrekken men voor een rondrit met een gids via Eupen naar de Weserstuwdam. Van daar gaan ze via een mooie route met de gids naar Durbuy waar men op eigen gelegenheid het stadje kan bezoeken. Om 17.30 uur zijn ze weer terug in Vaals, bij de Wilhelminatoren, waar we een 3-gangen diner ontvangen. Tegen 21.00 uur verwachten men weer terug te zijn in Lieshout. De prijs voor deze fraaie reis bedraagt slechts €48,00. Dat is incl. gratis koffie of thee in de touringcar, koffie of thee en vlaai onderweg, rondrit met gids, de lunch, bezoek aan Durbuy en een 3-gangendiner in Vaals. Ook is er misschien nog de gelegenheid om de Wilhelminatoren op te gaan. Aanmelden graag voor 31 maart bij de Inloop.

Inloop
Aanmelden voor activiteiten en informatie vragen kan bij de Inloop. Iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis. Op 5 april wordt het priKBOrd (ledenblad KBO Lieshout) nieuwe stijl gepresenteerd. Loop eens gezellig binnen voor een praatje, voor een kop koffie en om kennis te maken met een actieve seniorenvereniging