Afbeelding

Jaarlijks uitje Zonnebloem Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel – Het jaarlijkse uitje ging dit jaar, op de laatste dag van mei, naar Garderen. Kort na 9.30 uur vertrokken de leden van de Zonnebloem uit Aarle-Rixtel. De weergoden waren goed gezind en de stemming was uitstekend.

Tegen het middaguur kwam de groep aan in Garderen om eerst de lunch te nuttigen. Daarna mocht de groep zandsculpturen bewonderen. De schilderijen van Rien Poortvliet stonden dit jaar centraal, maar ook spreekwoorden en gezegden werden op een fantastische wijze in zand uitgebeeld.

Na de lunch werd op het gemak gewandeld rond over het mooi aangelegde expositieterrein. De zandsculpturen stonden opgesteld in kleurrijk aangelegde bloemperken. Ze zagen er allemaal uit als echte kunstwerken. Vervolgens ging de looproute naar binnen. De gasten konden hier op een formulier aangeven welke spreekwoorden en gezegden in het zand afgebeeld werden.

Voordat de groep de bus weer in ging voor de terugreis, werd er nog heerlijk op het terras genoten van een ijsje of drankje. Tegen 17.30 uur arriveerden ze weer in Aarle-Rixtel, met mooie indrukken die vanuit Garden mee waren genomen.