ATTC'77 open tijdens 'Laarbeek Sportief'

Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Na een zomerstop van anderhalve maand heeft een groepje vrijwilligers van tafeltennisvereniging ATTC'77 uit Aarle-Rixtel ervoor gezorgd dat de hal weer spik en span is. De trainingen zijn dan ook weer begonnen en er staan diverse activiteiten op het programma.

Tijdens Laarbeek Sportief opent ook ATTC'77 haar deuren. Dus heb je tijdens je vakantie op de camping de smaak van het tafeltennis te pakken gekregen of ben je zoekende naar een leuke sport bij een gezellige vereniging, dan kun je kennis komen maken met ATTC'77 op zondag 11 september. De gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat is open van 10.00 tot 13.00 uur. Vanaf zondag 18 september is de gymzaal weer elke zondag van 10.00 tot 12.00 uur open voor iedereen die graag eens vrijblijvend een potje wil tafeltennissen. Elke zondag zijn er leden aanwezig tegen wie je kunt spelen, dus het is geen enkel probleem als je alleen moet komen. Zelfs de burgemeester, die afgelopen zondag het Nederlands Kampioenschap Wielrennen voor burgemeesters gewonnen heeft, komt een keer op zondagochtend.

Op vrijdag 9 september is er een uitwisseling met Deurne en MTTV'72 bij ATTC'77. De competitiespelers kunnen alvast wat wedstrijdritme opdoen voor de competitie die in de week van 16 september van start gaat. Dit seizoen heeft ATTC helaas geen jeugdteam kunnen vormen, maar er zijn wel enkele oudere jeugdleden doorgeschoven naar de senioren, waardoor ATTC nu met zeven teams uitkomt in de najaarscompetitie, twee teams meer dan vorig seizoen.

Verder doet ATTC ook mee met de gezondheidsrace 2.0. Op 21 augustus heeft ATTC al een bijdrage geleverd aan het langste stokbrood gezond en op 25 september zullen enkele leden bij Badminton Club Lieshout eens kijken of ze net zo handig zijn met een racket en shuttle als met een batje en balletje. Op 18 november organiseert ATTC de eigen groepsactiviteit. De vier vereniging waaraan ATTC gekoppeld is, zullen dan op een ludieke wijze bezig zijn met tafeltennis tijdens de 'Crazy PingPong-avond'. Op zondag 29 januari 2017 houdt ATTC haar activiteit voor heel Laarbeek. Later volgt meer informatie, maar het wordt een activiteit voor het gehele gezin, dus reserveer deze datum alvast in je agenda!