Badminton Club Lieshout was ook bij 'Laarbeek Sportief' erg in trek
Badminton Club Lieshout was ook bij 'Laarbeek Sportief' erg in trek

'Rabobank inloopavond' bij Badminton Club Lieshout

Sportnieuws Sport

Lieshout - Na de eerste inloopavond op 14 september houdt Badminton Club Lieshout op woensdag 21 september de tweede, en laatste, inloopavond. Deze tweede inloopavond is ook in het kader van 'Week van het Badminton', die van 17 tot 25 september duurt.

Interesse? Kom dan op 21 september, met je sportkleding, naar Badminton Club Lieshout in sporthal De Klumper. Jeugd (vanaf 6/7 jaar) is welkom om 18.30 uur, oudere jeugd en senioren (vanaf ca. 18 jaar) vanaf 20.00 uur.

Inloopavonden
Bij aanvang van het nieuwe seizoen zijn er weer plaatsen vrij bij, met name, de jeugd van Badminton Club Lieshout. Zowel bij de jongere jeugd als bij de oudere jeugd is plaats voor nieuwe leden. Om de jeugd van Laarbeek en dus alle potentiële nieuwe leden kennis te laten maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder, organiseert Badminton Club Lieshout twee inloopavonden. Op 14 september jl. is de eerste. Op de tweede avond, op woensdag 21 september zijn geïnteresseerden alsnog van harte welkom om mee te komen spelen en zo kennis te komen maken.

Gratis
Dankzij de ondersteuning van de Rabobank Peel Noord kan iedereen gratis aan deze inloopavonden deelnemen. Breng wel je sportkleding mee zodat je meteen mee kan doen. Als je al een badmintonracket hebt kun je dat ook meebrengen, Als je dat niet hebt stelt Badminton Club Lieshout je gratis een racket ter beschikking. Aanvang van de tweede inloopavond is 18.30 uur voor de jongere jeugd (jeugd tot ca. 17 jaar) en 20.00 uur voor de oudere jeugd (jeugd vanaf ca. 17 jaar). Ook zijn er enkele plaatsen vrij bij de senioren. Zij spelen ook vanaf 20.00 uur en ook in die groep, die weer bestaat uit recreatieve spelers en competitiespelers kan op de tweede inloopavond volop meegespeeld worden.

Interesse?
Badminton Club Lieshout werkt de speelavonden (en wedstrijden) af in sporthal De Klumper aan de Papenhoef in Lieshout. Mocht je geen gebruik kunnen maken van deze tweede inloopavond en wel interesse hebben in badminton kom dan op een andere woensdagavond naar de sporthal en spreek ter plekke één van de begeleiders of trainer aan. Zij kunnen je dan nader informeren over de mogelijkheden om alsnog mee te komen spelen bij Badminton Club Lieshout. Ook kun je via internet op de hoogte komen van deze vereniging. Kijk voor alle info op www.badmintonclublieshout.nl.

Lidmaatschap t/m de herfstvakantie is mogelijk voor slechts € 2,50.