Afbeelding

Een maatje voor iedereen

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Een maatje kan op allerlei manieren helpen door bijvoorbeeld een bezoek thuis te brengen of door samen op stap of naar de film te gaan, te sporten, fietsen, wandelen, koffie drinken, spelletje doen of samen met een hobby bezig zijn. ViERBINDEN Maatjesproject is op zoek naar vrijwilligers die een maatje voor iemand willen zijn.

Voor een 88-jarige man uit Lieshout zijn zij op zoek naar een maatje die met meneer wil gaan wandelen, terrasje pakken, boodschappen doen enz. Meneer zoekt vooral gezelschap.

Voor een 75-jarige vrouw uit Beek en Donk wordt gezocht naar een maatje die het leuk vindt om samen met mevrouw te bridgen. Ook zou zij graag iemand vinden die met haar een klein rondje rondom huis wil wandelen met de rollator of er samen met de scootmobiel op uit wil gaan.

Voor een 70-jarige man uit Beek en Donk zijn ze op zoek naar een maatje. Deze meneer kan niet zien en zou graag een maatje hebben die met hem een praatje kan maken, maar bijvoorbeeld ook mee naar de winkel kan, een paar keer per jaar kleding kan kopen en misschien iets lekkers voor meneer kan koken.

Voor een 74-jarige man uit Aarle-Rixtel is het maatjesproject op zoek naar een maatje die meneer wat gezelschap kan bieden. Meneer zou het fijn vinden om samen een praatje te maken, kopje koffie te drinken en af en toe er op uit te kunnen gaan.

Voor een 51-jarige man uit Aarle-Rixtel wordt gezocht naar een maatje die hem kan helpen om nieuwe contacten op te doen. Meneer woont nog niet zo lang in Aarle-Rixtel en zou graag het dorp en de inwoners beter leren kennen. Hij zou hier graag de hulp van een maatje bij willen gebruiken.

Voor een 52-jarige man uit Beek en Donk wordt gezocht naar een mannelijk maatje die samen met meneer wil gaan vissen, fietsen of zwemmen. Meneer is graag bezig en wil dit samen met iemand doen.

Voor een 57-jarige man uit Beek en Donk zijn ze op zoek naar een mannelijk maatje die meneer in zijn rolstoel mee naar buiten wil nemen voor een wandeling. Daarnaast houdt meneer van kaarten, muziek luisteren en heeft hij veel dvd's.

Een 27-jarige jonge vrouw uit Beek en Donk is op zoek naar een leeftijdsgenoot die met haar leuke dingen wil ondernemen. Ze houdt van Nederlandstalige muziek en films, legpuzzels maken, winkelen, bioscoop bezoeken en festivals.

Voor een 51-jarige vrouw uit Lieshout wordt gezocht naar een maatje die wat gezelligheid kan bieden. Mevrouw houdt van puzzelen, handwerken en zingen. Ze zou met haar maatje gezellig willen buurten en een kopje koffie drinken.

Voor meer informatie over deze vacatures of als u interesse heeft om maatje te worden dan graag contact opnemen met het ViERBINDEN Maatjesproject Laarbeek, Otterweg 27, 5741 BC Beek en Donk, telefoonnummer: 0492-328800. Een mailtje sturen naar sdkoning@vierbinden.nl kan natuurlijk ook.


!