110 kavels en 100 loterijprijzen bij dienstenveiling Stichting Laarhuys

Algemeen Algemeen

Lieshout - Het Laarhuys in Lieshout dat in het voorjaar geopend gaat worden voor 24 mensen met een beperking, is geld aan het inzamelen voor het realiseren van een snoezelruimte, het aankleden van de tuin en het aanschaffen van (aangepast) spelmateriaal voor de toekomstige bewoners.

Daarom houdt Stichting Laarhuys vrijdag 23 september een grote dienstenveiling in Café/Zaal de Koekoek in Lieshout. Naast het veilen van verschillende leuke diensten en producten onder leiding van Mario van Dinther en Hans Smits, is er die avond ook live-entertainment van zangers Ben Spierings (Neil Diamond) en Bas Vermeer. De avond begint om 19.30 uur en de entree is gratis. In totaal zijn er 110 te veilen diensten/producten en daarnaast is er nog een loterij met meer dan 100 prijzen. Hieronder treft u een overzicht aan van de loterijprijzen. Voor het overzicht van de kavels wordt u verwezen naar www.laarhuys.nl.

Loterij
Loterij met meer dan 100 prijzen en als Hoofdprijs weekend of midweek 6-persoons Rietwoning Landal Esonstad Friesland (Fam. vd Nieuwenhof)

Kapsalon Rowena-gratis knipbeurt, Carlijn vd Linden-houten tekstbord,v Rooi groep Lieshout-gourmet of bbq 5 pers, Tuincentrum de Biezen-cadeaubon €20,-,Carlos Donkers-gesigneerde CD, Snoeperij Jantje-snoepkaart, Traditions kappers-gratis knipbeurt, Croy winkel Biemans-aardbeienappelsap/jam, Harry Swinkels-groentenpakketten, Alanya eethuis-pizza, De 4 seizoenen-bloem/plant, Fysiotherapie Kemps/Maas-massagebon, Nieuwe Werf-kaarten handgemaakt, Something Else-bloemenbon, Jumbo Laarbeek-boodschappenmand, SanGeorge Pizzeria-pizza's,Frietje Brabant-jaarmenu, Fam.Streeder-choclade fondueset/potje jam/handtas/vest/ophangbord, Verbruggen eierhandel-doosjes eieren, Fam.Vriens-champagneglazen/ice coffee glazen/make-upset, Fam.Sanders- verschillende spellen, Fam.Beniers-trespa hangtafel, Lot Tinga-Tasje/zeepje/deo, Fam.Verbakel-Thermoskan/Oliekaars, DeVeltOP-diverse CD's,Boerenbond-diverse kado-artikelen, Ine-doucheset, Van Schijndel meubelen-diverse kado-artikelen, Boekhandel Beek en Donk-bureauset, Kapsalon Jeanne en Frank-haarverzorgingsset, Jan v Schaik-aanhanger schors/houtsnippers, De Pelgrim-waardebon €25,-.