Wie wordt Prins van Ganzegat 2017?

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - De 11e maand is alweer in zicht en de voorbereidingen voor de Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat zijn inmiddels in volle gang. Inmiddels is duidelijk dat er een nieuwe Hoogheid is gevonden, voor deze Hoogheid begint de spanning langzaamaan al op te lopen.

Op 12 november wordt er op het bordes van de Couwenbergh afscheid genomen van Prins Sjonnie en Prinses Marianne. De vele frikandelletjes en Nederlandstalige liedjes liepen als een rode draad door het afgelopen carnavalsseizoen, het seizoen waarin Prins Sjonnie en Prinses Marianne enthousiast voorop gingen. Het moment dat Prins Sjonnie het stokje mag gaan overdragen komt steeds dichterbij ...

De komende weken worden er in de diverse media weer hints gegeven over wie de nieuwe Prins van Ganzegat gaat worden. De eerste twee hints zijn inmiddels bij bekend:

1. Hij is een echte Aarlese

2. Vur inne keer dan

Daar voegen komen de volgende twee hints bij:

3. Hai kumt dik in de stroat

4. Hai kumt van dizze kant van ut kanaal

Dit jaar is er ook weer voor elke Ganzekwekavond een VIP-arrangement te winnen met het prinsraden. U zult deze hints dus goed moeten onthouden wilt u kans maken op een van deze VIP arrangementen. Op korte termijn ontvangt u een lijst met 22 namen om het prinsraden voor u nog wat makkelijker te maken.

Wellicht kent u de nieuwe Hoogheid wel beter dan u op voorhand dacht. Om hier zeker van te zijn kunt u in uw omgeving de mogelijke nieuwe Hoogheid al eens flink aan de tand gaan voelen. Succes met de zoektocht.