Afbeelding

Dansmariekes van C.V. De Raopers houden diner in 'Oktoberfest' style

Algemeen Carnaval

Lieshout - De blokhut van Scouting Lieshout/Mariahout was op zaterdag 15 oktober omgetoverd tot een heus Oktoberfest restaurant. De lange tafels en pullen stonden klaar. De 12 dansmariekes verkochten toegangskaarten aan eigen gasten, om zo een steentje bij te dragen aan de verenigingskas.

Alles geheel in sfeer van het Oktoberfest hadden de leiding, trainsters maar bovenal de meiden van de dansmariekes er enorm veel zin in. De tiroler muziek klinkt op de achtergrond en de 62 gasten werden met heerlijke schnaps verwelkomd. Al snel was iedereen in stemming, werden pullen gevuld en hadden de meiden het druk met het bedienen van de gasten. Na een goed gevulde tomatensoep volgt een broodje braadworst met spek, zuurkool en gebakken uitjes. Dat het de gasten smaakte blijkt uit het feit, dat de paar extra ingekochte worsten even later ludiek per opbod zeer goed verkocht werden. Een feestje volgt, wanneer de dansmariekes vele aanwezigen in de polonaise mee hun restaurant door namen. Na een heerlijk dessert en gezellige naborrel, kunnen de leiding, trainsters en dansmariekes terugkijken op een zeer geslaagde maar vooral gezellige avond.

Zij danken al hun gasten voor hun aanwezigheid en Scouting Lieshout/Mariahout voor het in bruikleen stellen van de locatie en benodigde materialen.