Afbeelding

Jeugdtoneel Lieshout presenteert 'Gekken'

Algemeen Jongeren

Lieshout - Wat drie jaar geleden bij de Toneelvereniging begon met het idee om een jeugdgroep op te richten, is uitgegroeid tot een groot succes. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst was het motto! En niets bleek minder waar.

Vol enthousiasme begonnen twee leden met het oprichten van het jeugdtoneel en het werven van jeugd. Dit heeft geresulteerd in een mooi concept en elf enthousiaste jeugdspelers. Na drie jaar werd het tijd voor een regisseur die het jeugdtoneel naar een hoger niveau ging tillen en zo werd de droom voor het jeugdtoneel van toneelvereniging 'De Vriendenkring' in Lieshout werkelijkheid. Regisseuse Rachel van Zeggeren en regieassistente Femke van Erp hebben samen met de jeugd hard gewerkt om te gaan schitteren op het toneel. De spelers zijn er klaar voor, jullie ook?

De jeugd van De Vriendenkring presenteert voor jullie het spetterende stuk 'Gekken'.

Het stuk speelt zich af in een psychiatrische inrichting. Als twee boeven na jaren vrij komen en hun buit willen opgraven, komen ze voor een verrassing te staan. Er is nu een gebouw gevestigd met de naam IMI-instituut voor mentale invalide. De boeven proberen van alles te verzinnen om hun buit terug te krijgen, maar geen rekening gehouden met de nieuwe bewoners die ze nu op hun dak krijgen.

De voorstellingen worden gespeeld op vrijdag 25 en zaterdag 26 november in het Dorpshuis in Lieshout van 20.00 tot 22.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 7 november bij Top1Toys speelgoedwinkel te Lieshout.

Zij hopen jullie allen te mogen ontmoeten tijdens de voorstellingen en wensen jullie veel kijkplezier bij dit schitterende stuk.