Goederen- en dienstenveiling voor Gambia

Algemeen Evenementen

Lieshout - Jody Henkelman (Lieshout) en collega Eva van de Ven, beide in opleiding bij GGZ Oost-Brabant tot verpleegkundige, reizen op 19 februari 2017 in samenwerking met GoForAfrica met de auto af naar Gambia.

Het doel van de reis is om materiaal over te brengen en kennis uit te wisselen door middel van stage. Omdat ze in Nederland steeds meer te maken krijgen met verschillende culturen en zorggewoontes, is dit een mooie kans voor hen om zich daarin verder te verdiepen om uiteindelijk als een verpleegkundige met een brede visie te kunnen functioneren.

Daarvoor hebben ze uw steun nodig! Op 18 november houden Jody en Eva een goederen- en dienstenveiling. Op www.sistersontheroad.jouwweb.nl vind u de door sponsoren aangeboden diensten en goederen.

U bent van harte uitgenodigd om deze gezellige avond bij te wonen, waarop deze mooie goederen of diensten worden aangeboden en waarbij u helpt de stage mogelijk te maken. Aanvang 19.30 uur bij Vakantiehuizen B&B familie Versantvoort, Gagelweg 4 te Handel.