Afbeelding

Verlenging samenwerkingsovereenkomst Stichting Leergeld

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Een van de mogelijkheden die de Stichting Leergeld biedt aan kinderen uit gezinnen met een krappe beurs is het halen van het zwemdiploma. Voor Pieter Michielsen, directievoorzitter van Rabobank Peel Noord en bestuurslid Frans Sanders van de Stichting Leergeld was het zwembad dan ook een prima locatie om het verlengen van de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met een handdruk te bekrachtigen.

Rabobank Peel Noord is al sinds de oprichting van de Stichting Leergeld een belangrijke partner. Naast de jaarlijkse financiële bijdrage biedt de bank bijvoorbeeld ook op het gebied van communicatie ondersteuning aan de Stichting Leergeld. Met het ondertekenen van de overeenkomst werd de samenwerking opnieuw met drie jaar verlengd. Naast de subsidies van de gemeenten waarin Leergeld actief is, te weten: Gemert-Bakel, Laarbeek en Boekel, is de Stichting voor een groot deel aangewezen op fondsenwerving en giften van bedrijven en particulieren. Stichting Leergeld hoopt dat bedrijven uit deze regio het voorbeeld van Rabobank Peel Noord volgen.

Met een donatie aan Leergeld levert u of uw organisatie een belangrijke bijdrage om kinderen uit minima gezinnen toch mee te laten doen. Meer informatie over de Stichting leergeld is te vinden op www.leergeld.nl/gemert.