Afbeelding

Mooie Kerst- en carnavalsavond Kansplus

Algemeen Carnaval

Mariahout - Prins Joan vond het een eer om met zijn prinses Anja en Adjudant Harald en hun gevolg, te gast te mogen zijn op de kerst- en carnavalsavond van Kansplus.

Het was een meer dan geweldige avond, waar door de inzet van vele vrijwilligers, een hele mooie avond is neergezet. Muziek van de DJ Joan van Berlo en van de Grottendorfer blaaskapel, live zang door Anouk, Mientje, Freek, Zanger Bas en Koossie Citroen maar adjudant Harald liet van zich horen.

De Kerstman kwam langs met een goed gevulde slee met cadeautjes. Op een avond als deze geniet Prins Joan dan ook volop van de meer dan gezellige samenwerking tussen Prins Berry en zichzelf, wat het plezier op deze avond weer zeer ten goede kwam. De dansvloer is de hele avond goed gevuld geweest en dat zien de prinsen natuurlijk graag. Prins Joan wil nog even een speciaal dankjewel zeggen tegen al zijn prinsessen deze avond, normaal heeft hij alleen Anja, maar deze avond had hij heel veel prinsesjes die hun taak heel goed volbrachten.

Vandaag, 22 december, valt deze krant bij u op de mat en uit betrouwbare bron heeft Prins Joan vernomen dat Martinelle vandaag jarig is. Martinelle, bij deze 'Van harte gefeliciteerd' en geniet van jouw dag.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.