Afbeelding

Kinderen Muldershof vieren Kerst met de Zonnebloem

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Het was een drukte van belang dinsdag 20 december bij Herberg het Huukske in Beek en Donk. Een grote groep kinderen van basisschool de Muldershof deden daar hun uiterste best met zang, dans, gedichten en verhalen om de leden van de Zonnebloem een mooie en sfeervolle kerstmiddag te bezorgen.

Natuurlijk wilden alle kinderen wel iets betekenen voor de zieke medemens. Organisatorisch was dat helaas niet mogelijk, dus moesten er een aantal kinderen van elke groep gekozen worden. Het team van de Muldershof is enorm trots op de kinderen die op deze middag een optreden hebben verzorgd. Het is heel bijzonder en spannend voor de kinderen om voor zo'n grote groep op te treden. Ze hebben het enorm goed gedaan. Mede dankzij een aantal ouders die onder andere bereid waren om een groepje kinderen te vervoeren en de kleding te verzorgen, konden we dit realiseren. Uiteraard heeft het team van de Muldershof hier ook de nodige tijd en energie in gestoken. Het was een heel gevarieerd programma.

De leden van de Zonnebloem hebben dankzij de kinderen van basisschool de Muldershof een geweldige middag gehad en zijn al helemaal in kerstsfeer gekomen. Wij vonden het fijn om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het kerstprogramma van de Zonnebloem.