Kerstviering bij Zonnebloem Beek en Donk
Kerstviering bij Zonnebloem Beek en Donk

Leuke Kerstviering Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen Senioren

Beek en Donk - De Zonnebloem Beek en Donk hield dinsdag 20 december haar jaarlijkse kerstviering in de mooi versierde zaal van herberg 't Huukske. De middag begin met optredens, verzorgd door kinderen van de Muldershof.

De kinderen hadden al weken gerepeteerd om een mooi lied, dansje of gedicht te laten zien of horen. Ze deden zo goed hun best, dat iedereen aandachtig zat te genieten. Na afloop kregen ze dan ook een groot applaus van alle toeschouwers. Het was top.

Hierna was er voor de gasten koffie met kerstbrood, geschonken door bakker van de Ven. Daarna werd de middag voortgezet met Jeanne Verbeek van Summeren die, samen met het publiek, kerstliederen zong. Ook zong ze nog liedjes van bekende artiesten. De gasten genoten van de zang en een consumptie.

Na afloop was er nog een lekker broodje met kroket en kreeg iedereen nog een leuke attentie mee naar huis. Het was weer een echt gezellig kerstfeest.

Zonnebloem Beek en Donk dankt alle mensen van 't Huukske voor hun inzet en verder wensen zij iedereen, namens alle vrijwilligers van de Zonnebloem, nog fijne feestdagen en een gezond 2017 toe.