Afbeelding

Holy Mountain Festival, geen berg te hoog voor WiSH Events

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – Na Ace of Spades, WiSH Outdoor in Nederland en Mexico gaan de jongens van WiSH Events een nieuwe uitdaging aan in Oostenrijk. Ze ondersteunen het nieuwe festival Holy Mountain, dat van 30 maart tot en met 1 april in Kirchberg wordt gehouden.

Het Holy Mountain Festival is een totaal ander concept dan WiSH Outdoor. "De locatie is niet geschikt voor het WiSH Outdoor Festival, dus het hele plaatje is veranderd", vertelt Tim Klomp Bueters, directeur WiSH Events. "Ook is het festival een stuk kleiner. We verwachten tussen de 1000 en 3000 bezoekers per dag." Er wordt voor de aanpak van dit festival out of the box gedacht. "Van WiSH wordt er al van alles verwacht, maar dit nieuwe festival prikkelt ons juist om weer creatief aan de slag te gaan."

Tim laat weten dat de organisatie van het Holy Mountain Festival niet hetzelfde is als bij WiSH Outdoor. "WiSH Events is een samenwerking aangegaan met Eisbar, Bram & de Vlam en I-Security. Wij zorgen onder andere voor de line-up en het concept, de horeca wordt nu door anderen geregeld."

Kirchberg
Over de naam Holy Mountain is goed nagedacht. "Als je Kirchberg letterlijk vertaalt, wordt het kerkberg. Dus wilden we iets met het heilige van de kerk doen, samengevoegd met het feit dat het in de bergen gehouden wordt", lacht Tim.

De locatie is zorgvuldig uitgezocht. Tim vertelt dat de festivalmarkt erg leeft in Oostenrijk. "Er zijn steeds meer opkomende festivals en Holy Mountain past daar goed tussen. Daarnaast is Kirchberg verkozen tot beste wintersportbestemming, dus pikken we ook de wintersporters mee."

Tickets
Het festival is van donderdag 30 maart 2017 tot en met zaterdag 1 april 2017 op parkeerplaats Gaisberg in Kirchberg. Een passe partout kost 75 euro, dagtickets zijn 25 euro en op zaterdag 35 euro. Voor meer informatie en tickets kunt u kijken op www.holymountainfestival.com.