Ganzekwekavonden in Aarle-Rixtel

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - Ook dit jaar is de zaalcommissie er weer in geslaagd twee avonden en een middag vol amusement en klets van hoog niveau neer te zetten. De Ganzekwekavonden vinden plaats op zaterdag 28 januari en zaterdag 11 februari. De seniorenmiddag is eveneens op zaterdag 28 januari.

Programma 1e Ganzekwekavond: Rob van Elst (kletser), Peter van der Maas (kletser), Ganzegatse Dansmariekes, Duo Vreemd (amusement), Alex Wintermans (kletser), Niks en un Bietje (amusment), Frank Schrijen (kletser) en Striepke Veur (amusement).

Programma 2e Ganzekwekavond: Dirk Kouwenberg (kletser), Harry Hens (kletser), Ganzegatse Dansmariekes, Gans Anders (amusement), DèVèltOp (amusement), Ton Brekelmans (kletser), Jasper van Gerwen (kletser) en Jeroens Clan (amusement).

Programma seniorenmiddag: Verhinderd (amusement), Gans Anders (amusement), Ganzegatse Dansmariekes, Frans Bevers (kletser) en DèVèltOp (amusement).

Voorverkoop Ganzekwekavonden en Seniorenmiddag
De voorverkoop voor de Ganzekwekavonden 2017 vindt plaats op zondag 15 januari in MFC de Dreef. De voorverkoop start om 11.00 uur, de zaal is open om 10.00. De entreeprijs bedraagt €13,50.

Vanaf dinsdag 10 januari zijn de kaarten voor de Seniorenmiddag te koop bij Snoeperij Jantje op de Wilhelminalaan 2 in Aarle-Rixtel. Deze middag is bedoeld voor alle 60+ers van Aarle-Rixtel. De kaarten kosten € 6,50 per stuk en is inclusief een kopje koffie of thee.