Plaats vrij bij Mantelzorgtraining

Algemeen Algemeen

Laarbeek - ViERBINDEN Vrijwilligerswerk en Mantelzorgondersteuning organiseren de ViERBINDEN Academie. Het doel van deze Academie is het bieden van leuke en leerzame cursussen/ workshops/ informatieavonden voor alle Laarbeekse mantelzorgers en vrijwilligers (of hun organisatie).

De aanbieders van de ViERBINDEN Academie bieden deze vrijwillig aan en de deelnemers hoeven niet te betalen. Dit is een principiële keuze. Niet omdat het niets mag kosten, maar omdat zij ervan overtuigd zijn dat ze met zijn allen heel veel kennis en kunde hebben en bereid zijn deze te delen met elkaar. Voor de volgende training is er nog plaats voor meerdere mantelzorgers.

Mantelzorgtraning
Fysiotherapie Kemps en Rijf biedt samen met een ergotherapeute en een psychosomatisch therapeut speciale trainingen voor mantelzorgers om hun dagelijkse werk zo handig mogelijk te doen en te zoeken naar een goede balans tussen belasting en belastbaarheid.

De training omvat 3 bijeenkomsten, deze worden gehouden op donderdag 26 januari, 2 februari en 9 februari bij Fysiotherapie Kemps en Rijf. Alle middagen zijn van 13.30 tot 15.00 uur.

Aanmelden voor 18 januari of meer informatie? Neem contact op via vrijwilligerswerk@vierbinden.nl of mantelzorg@vierbinden.nl. Bellen kan ook. Tel. 0492-328800.